3féle opció. II. Pénzpiaci Bomba - Vagyonépítési Alapelvek


Lineáris tengelyek Elemeink előnye a modularitás ezáltal Cégünk egyik lefontosabb célkitűzése, hogy meg tudjuk felelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Ennek érdekében a legkorszerűbb digitális számítási, analízis és szimulációs megoldásokat használjuk berendezéseink és termékeink fejlesztésénél és gyártásánál.

3féle opció

Lineáris pályáink túlnyomó részét merev profilsínes megvezetésekkel készítjük, mellyel a legmagasabb terhelhetőségi és sebességi elvárásokat is tudjuk teljesíteni. A mozgatáshoz nagy pontosságú fogaslécet használunk precíziós bolygókerekes hajtóművekkel.

3féle opció

Cégünk rendelkezik ISO es tanúsítvánnyal. Két fő kialakítási formát különböztetünk meg: padló illetve portál Padlóra telepíthető lineáris pályáink 4 standard méretben készülnek.

3féle opció

Ettől eltérő méretű és geometriájú pályákat is ké­szítünk egyedi igények alapján. Pályaelemeinkhez több standard opció elérhető, de egyedi igényeket is kiszolgálunk illetve folyamatosan fejlesztjük az újabb megoldásokat. Szakembereink segítséget tudnak nyújtani a kiválasztásban, a hajtáselemek konfigurálásában és az 3féle opció opciók kivá­lasztásában.

3féle opció

3féle opció pályák sztenderd hosszúságokban készülnek, melyekből akár m hosszúságú pályaszakasz is összeépít­hető Portálrobot pályáink 4 standard méretben készülnek.

Ettől eltérő méretű és geometriájú pályákat is készítünk egyedi igények alapján.

Több mint egy éve. Egyszer akartam hívni az ügyfélszolgálatot. Közben rájöttem, hogy nem bírja a digitális elosztó, ha rajta megy át a nagy mennyiségű helyi adatforgalmam.

Pályaelemeinkhez több standard opció elérhető, de egyedi igényeket is kiszolgálunk, tokent kap folyamatosan fejlesztjük az újabb megoldásokat. Szakembereink segítséget tudnak nyújtani a kiválasztásban, a hajtáselemek konfigurálásában és az egyes opciók kiválasztásában.

3féle opció

A pályák sztenderd hosszúságokban készülnek, melyekből akár m hosszúságú pályaszakasz is összeépíthető. A pályákhoz 3 féle lábszerkezet kínálunk mellyel alulról, felülről és oldalról is meg lehet fogni a standard pályaelemeket Letöltések.

3féle opció