Trendvonal diagramonként


Diagramtípusok és példadiagramok Jelen cikk bizonyos példái olyan funkciókra vonatkoznak, amelyek még nem érhetők el mindenki számára. Ebből az anyagból megtudhatod, milyen típusú diagramokat hozhatsz létre a Facebook Analytics eszközben, és hogyan határozhatod meg a szükségleteidnek megfelelő diagramot.

internetes jövedelem mítosz valóság

A diagramokat egyéni irányítópultokon belül hozhatod létre. Megjegyzés: A számok és az ábrák kizárólag szemléltetés céljára szolgálnak.

A következő diagramokat hozhatod létre a Facebook Analytics eszközben: Oszlopdiagram Oszlopdiagram az általad kiválasztott eseményről vagy eseményekről, amellyel könnyebben azonosíthatók az esemény kiugró szegmensei vagy komponensei.

Példák: Nézők vagy vásárlások száma országok vagy államok szerint. Bejegyzések formátum szerint béta. Bontás Olyan táblázat, amelyben legalább egy bontásra szükség van az egyedi vagy konkrét értékű paraméterek értékeléséhez.

Dr. Pétery Kristóf: Microsoft Excel 7 magyar nyelvű változat - PDF Free Download

Keresések megtekintése keresési karakterlánc szerint, amennyiben ezt paraméterként adod meg. Statisztikai csoport hőtérképe és statisztikai csoport trendje Statisztikai csoport hőtérképe vagy trendvonal csoport alakulása egy olyan embercsoport mérőszámainak megjelenítéséhez, amelynek tagjai végrehajtottak egy általad meghatározott eseményt X-aktivitásamelyet egy másik általad meghatározott esemény követett Y-aktivitás.

Példák: A Megtartás és a Teljes élettartamra szóló érték két olyan meghatározott statisztikaicsoport-típus, amit érdemes megnézni. A Megtartás esetén az X az általad meghatározott új aktivitás, az Y pedig ennek az ismétlődése, például ismételt vásárlás vagy ismételt alkalmazásindítás.

bitcoin pénztárcák felső

A Teljes élettartamra szóló érték esetében az X az általad meghatározott új aktivitás, az Y pedig a statisztikai csoporthoz tartozó emberek által végrehajtott vásárlások összege.

Megjegyzés: 2 eseményre van hozzá szükség. Ugyanaz az esemény is kiválasztható kétszer.

Íme egy statisztikai csoport hőtérképe. Íme egy diagram a statisztikai csoport alakulásáról. Folyamat Olyan folyamat, amelyet egymást időrendi sorrendben követő eseményekkel, mint lépésekkel határozol meg a konverziós arány, a kiszállások és a konverziós idő megtekintéséhez.

opció rosnano

Példák: Trendvonal diagramonként megjelenésétől kezdve a webhely felkereséséig; kezdeményezett fizetéstől a vásárlásig; alkalmazásindítás, keresés, kosárba helyezés majd vásárlás; vásárlástól vásárlásig ismétlődő vásárlásnál. Megjegyzés: Legalább 2 eseményre van hozzá szükség.

  • Pétery Kristóf: Microsoft Excel 7 magyar nyelvű változat 2 Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is.
  • Pénzt keresni az interneten az oldal frissítésével
  • Átírás 1 2 2 Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is.
  • Bináris opciók nyereséggel

Teljesítménymutató Példák: A következők ellenőrzése: trendvonal diagramonként aktív felhasználók száma, bevétel és új felhasználók száma. Átfedés Venn-diagram, amely megszünteti az emberek által a különböző bontásoknál végrehajtott műveletek duplikációit. Példák: Azoknak az embereknek a megtekintése, akik különböző eszközökön reagáltak az oldalbejegyzésedre.

Egyéni irányítópultok

Annak megtekintése, hol történnek a vásárlások, és hogy az emberek vásárolnak-e különböző eseményforrásoknál és csatornáknál.

Kördiagram Trendvonal diagramonként igénylő kördiagram. Akkor javasoljuk ezt a diagramot, amikor egymást kölcsönösen kizáró paraméterek szerint végzel bontást, és csupán néhány értéked van.

Példák: Vásárlások száma nem szerint és alkalmazásindítások száma életkor szerint. Oldalbejegyzések megjelenítése attól függően, hogy a célközönséget rajongók vagy követő alkotják béta. Trend Kiválasztott esemény vagy események adott időtartamra vonatkozó vonaldiagramja.

Dr. Pétery Kristóf: Excel 97 magyar nyelvű változat - PDF Ingyenes letöltés

Példák: Az aktív felhasználók számában, a vásárlások számában, az árbevétel összegében stb. Megmutatja a kiugrásokat, visszaeséseket és a javuló tendenciát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?