Szerződésminta opcióval


Szerződésminta létrehozása, aktualizálása és duplikálása A cég és vevői között létrejövő szervizszerződéseket önállóan definiálhatja.

szerződésminta opcióval valódi tanfolyamok az internetes pénzkeresésről

A szerződések tartalmazzák a cég által támogatott, sorozatszám-kezelt cikkeket, a szerviz nyitva tartását, és a vevői problémák megoldásához vállalt maximális lezárási időt is. A szerződésminta lehetővé teszi, hogy több alapszerződést is használjon egyszerre, és leegyszerűsíti a vevőnkénti szervizszerződések létrehozásának műveletét. Új szerződés létrehozásakor meg kell adni az alapul szolgáló szerződésmintát; a lefedettség részleteit pedig a rendszer automatikusan átmásolja a szerződésminta opcióval.

szerződésminta opcióval a bináris opciók legpontosabb jelzője

Ha például hozzáad egy mellékletet egy szerződésmintához, az átmásolásra kerül minden olyan szervizszerződésre, amely ezen a mintán alapul. Eljárásmód Érvényes szerződésmintára van szüksége az alábbi műveletekhez: Garanciaminta megadása sorozatszám-kezelt cikkekhez Cikktörzsadatok ablak, Általános lap.

Ezután valahányszor kimenő számlát vagy szállítást hoz létre ehhez a cikkhez, az SAP Business One automatikusan létrehoz egy szerződést a vevő számára, a cikkre vonatkozóan.

szerződésminta opcióval jet készpénz pénzt keresni

Szerződés létrehozásának egyszerűbbé tétele előre definiált minta használatával, amely segítségével nincs szükség a szerződés mezőinek manuális kitöltésére Szervizszerződés ablak, Általános lap.