Pénzt utalni, Transferwise


Megosztás [ szerkesztés ] Hogyan kell Külföldre pénzt utalni?

  • Online kereset a
  • Egyre gyakrabban választják az emberek az online banki utalást fizetési módszerként.
  • De hogyan is zajlik ez?
  • Ugyanis ekkor indul el — a tervek szerint — az azonnali utalási lehetőség.
  • Már most tudsz azonnal pénzt utalni akár hétvégén vagy éjjel is
  • Pénzátutalás – Küldjön pénzt online | PayPal UK
  • Pénzküldés az interneten | Pénzátutalás az interneten | Western Union
  • Jövő héten már akár telefonszámra is lehet pénzt utalni | Magyar Nemzet

Külföldre kell pénz utalnod, de nem tudod, mivel érdemes és hogyan lesz a legolcsóbb? Cikkünkben bemutatjuk a különböző szolgáltatókat és lehetőségeket, no és azt is, hogyan, illetve melyik rendszerrel tudsz a lehető legolcsóbban külföldre pénzt utalni.

pénzt utalni

A külföldre történő pénzutalásnál bizony komoly különbségek vannak az egyes lehetőségek között. A valutaváltás, valutakonverzió mellett gyakran csak a konkrét átutalás után vesszük észre, hogy bizony rejtett költségek is megtalálhatók az árban.

pénzt utalni

Az alábbiakban a főbb lehetőségeket vesszük sorra. TransferWise: A TransferWise egy szolgáltató, mely lehetőséget biztosít a külföldi pénzátutalásra. A pénz átváltása másik valutára egyrészt középárfolyamon történik, másrészt az utalás költsége egy fix százalékos pénzt utalni.

pénzt utalni

PayPal: A pénz átutalására egy másik lehetőséget a PayPal biztosít. Mindenképpen ellenőrizd, hogy milyen árfolyamon történik a váltás. Itt találod a kalkulátort, amivel megnézheted, hogy mennyibe kerül majd várhatóan az utalás.

Hagyományos banki átutalással: Természetesen használhatod a bankodat is külföldi utalásra, de nagyon alaposan olvasd el az utalás feltételeit, hogy minden költséggel tisztába kerülj. A bankok már a két valuta között is a középárfolyamnál számodra kedvezőtlenebb saját árfolyamot használják, így már itt többet fizetsz.

Több szempontból is érdemes a PayPallal pénzt küldeni. Biztonságos Az éjjel-nappal figyelemmel kísért tranzakciók, a biztonságos titkosítási technológia és a csalás elleni védelem garantálja az Ön nyugalmát minden fizetéskor. Önre szabott alkalmazás A PayPal alkalmazás a használat során egyre jobban alkalmazkodik az Ön igényeihez, hogy megkönnyítse a pénzküldést és -fogadást az egész világon. Közös kassza létrehozása Saját linken keresztül beérkező pénzek Menjen biztosra a beérkező pénzekkel kapcsolatban: hozzon létre egyedi PayPal.

Ezen kívül — banktól függően — egyéb plusz díjtételekkel számolhatsz az átutalni kíván összeg konkrét értékének függvényében. A banki átutalások megbízhatóság szempontjából mindenképpen jelest érdemelnek, azonban az átláthatóság és olcsóság tekintetében nem tekinthetők ideális választásnak.

Használd az online kalkulátorokat, vagy kérj ajánlatot.

Összefoglaló Sokan tartanak a külföldre való utalástólhiszen a bankok az ilyen szolgáltatásoknál legtöbbször magas díjakat szabnak ki.

Válassz olyan szolgáltatót, ami középárfolyamon vált pénzt utalni két valutanem között, számodra ez lehet az olcsó nemzetközi pénzküldés kiindulópontja.