Opciós oklevelek


opciós oklevelek

Opciós oklevelek végzett hallgatóinknak igazolások és másodlatok Jubileumi diplomások részére Tájékoztatjuk, hogy az arany, rubint, gyémánt oklevelek kiadásával a Dékáni Hivatal foglalkozik. Elérhetőség: Borbély Erika, 1 és dekanhiv[kukac]tok. Megértésüket köszönjük.

opciós oklevelek

Ha Ön korábban, az elmúlt években bármikor sikeres záróvizsgát tett a Tanító- és Óvóképző Karon, és nyelvvizsga hiányában nem kapta meg oklevelét, kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az ELTE központi tájékoztatóját, és az abban leírtak szerint járjon el. A zökkenőmentes ügyintézéshez az Eötvös Loránd Tudományegyetemen első lépésként adategyeztetésre van szükség.

opciós oklevelek

Adategyeztető űrlap nyelvvizsga hiányában kiadható oklevélhez A személyazonosító okmányok kapcsán: Kérjük, hogy az űrlapon megadott adatokat tartalmazó személyazonosító okmányképet feltölteni szíveskedjék az űrlap kitöltése során. Az űrlapon szereplő személyazonossági adatok mindegyikére szükség van, így kérjük, hogy a személyazonosító okmány mindkét oldalának csatolásáról gondoskodjon!

  • A "nyelvi oklevél" válaszaihoz is kéne a "jelentem" opció - Duolingo
  • Arról, hogy mire lehet pénzt keresni az oldalon

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az űrlapon szereplő adaton kívüli többi adatot kitakarni szíveskedjék. Ha ezt nem teszi meg, az azok kezeléséhez való hozzájárulást feltételezzük, így ezen adatok kezelése az Ön hozzájárulásán alapul.

opciós oklevelek

Indokolt esetben egyetemi döntés alapján van lehetőség a személyes átvételre. Ennek igényét az űrlap kézbesítési részén az IGEN opció megadásával lehet jelezni. Tekintettel arra, hogy a Tanító- és ÓvóképzőKaron is közel ezer hallgató érintett az oklevelek átvételében, kérjük szíves türelmüket!

opciós oklevelek

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel ezen eljárásban az oklevél kiállítása az eredeti bemutatása helyett a nyelvvizsga bizonyítvány másolatának megküldésével elindítható.

Az esetlegesen szükséges adategyeztetést követően az oklevél és kísérődokumentumok tértivevényes postázása a Neptun-rendszerben tárolt állandó lakcímre — a korábban nyelvvizsga hiány miatt oklevelet nem szerzettek esetén a opciós oklevelek megadott címre — történik.

opciós oklevelek

Az átadás-átvételi jegyzőkönyvet ez esetben a tértivevény valósítja meg.