Nézet opciót


Nyomtatás Élő Nézet Kijelzés Beállítja, hogy a képek a képernyőn az expozíció-kompenzáció, a fehéregyensúly, a [Saját beállít.

Szűrés az Excel táblázatban [ExcelTitok]

A menüelem részletei Beállítás Effektus Be alapértelmezett beállítás : Az élő nézetet úgy jeleníti meg, hogy a képen jól látszik az összes alkalmazott beállítás hatása. Ez a beállítás akkor hasznos, nézet opciót fényképezés közben ellenőrizni akarja a felvételi beállítások eredményét az Élő nézet képernyőn.

nézet opciót

Beállítás Effektus Ki: Az Élő nézet képét nem módosítja az expozíció-kompenzáció, a fehéregyensúly, a [Saját beállít. A beállítás használata esetén egyszerűen ellenőrizheti a kép kompozícióját. Az Élő nézet kijelzés mindig a megfelelő világossággal jelenik meg, még [Kézi expozíció] módban is.

nézet opciót

Megjegyzés Ha a felvételi mód beállítása[Intelligens autom. Ha az [Élő Nézet Kijelzés] beállítása [Beállítás Effektus Be], akkor nehézségek adódhatnak a kompozíció ellenőrzésekor, mert az Élő nézet kijelzés túl sötét vagy világos lehet.

nézet opciót

Ha az [Élő Nézet Kijelzés] beállítása [Beállítás Effektus Ki], a készített kép világossága eltérhet az Élő nézet kijelzés világosságától. Tipp Harmadik féltől származó vaku — például stúdióvaku — használata esetén az Élő nézet kijelzés bizonyos zársebesség-beállítások mellett sötét lehet.

Ha az [Élő Nézet Kijelzés] beállítása [Beállítás Effektus Ki], az Élő nézet kijelzés világos lesz, hogy a kompozíció könnyen ellenőrizhető legyen.

nézet opciót