Legnagyobb üzletközpont, A legjobb bevásárlóközpontok - Budapest, Magyarország


Melyik a legnépszerűbb budapesti bevásárlóközpont?

Az Örs vezér tere a felüljáróról fotózva Az as évek végéig az Örs vezér tere egy tipikus külvárosi tér volt, átmenő forgalommal. Az M2-es metróvonal -es átadása azonban sokat lendített a tér fejlődésén, s egyre fontosabb csomóponttá vált. Egyre több busznak itt lett a végállomása, ezért a BKV a mai Árkád helyén alakított ki buszvégállomást. Az egykori as és as villamosok összekötésével megnyílt a lehetőség a terület rendezésére, éppen ezért a buszvégállomást is átköltöztették a másik oldalra, az egykori BKV-székház tövébe a jelenlegi helyére. A közeli lakótelepeken 5 percre körülbelül 81 ember él, így hamar nagy népszerűségre tett szert.

Plázázni mindenki szokott, még az is, aki egyébként alapvetően nem kedveli az efféle szórakoztató és bevásárlóközpontokat. Az ok nagyon egyszerű, viszonylag behatárolt helyen szinte minden meg lehet legnagyobb üzletközpont, amire az embernek éppen szüksége van, a tikkasztó legnagyobb üzletközpont követően pedig be lehet kapni néhány finom falatot, meg lehet inni egy kávét, vagy üdítőt.

Hírfigyelő feliratkozás

De vajon melyik budapesti bevásárlóközpontot kedvelik leginkább a Nagy döntés blog olvasói és melyiket kerülik el nagy ívben? Mai szavazásunkban erre keressük a választ.

legnagyobb üzletközpont

A négyszintes pláza színvonalas üzletek világ márkáival, éttermekkel és szórakoztató egységekkel várja a vásárlásra és kikapcsolódásra vágyó családokat. A szórakozás és a vásárlás mellett 7 ezer m2 területen irodahelyiségek bérlése is adott.

legnagyobb üzletközpont

A szórakozást egy 13 termes multiplex mozi, egy nonstop fitness stúdió és egy játékterem teszi lehetővé. A hatalmas komplexum 5 percre a Keleti pályaudvartól a stadionok szomszédságában található.

Futó Péter Cikk mentése Megosztás A es évek vége felé kezdtek egyre nagyobb számban Magyarországon is megjelenni a nyugati-európai és amerikai mintára épülő bevásárlóközpontok, amelyek többsége a mai napig magas kihasználtság mellett üzemel. Az alábbiakban a Jones Lang LaSalle elemzése alapján néztük meg, hogy melyek ma Budapest vezető bevásárlóközpontjai, miért nehéz a plázák értékének meghatározása és milyen jövő vár a bevásárlóközpontokra az e-kereskedelem terjedése mellett.

A bevásárló és szórakoztató központ világmárkák széles kínálatával, üzlettel, gigantikus mozi komplexummal, rengeteg, szám szerint 23 étteremmel, kávézóval és szórakoztató egységekkel várja a látogatókat.

A parkolást egy férőhelyes ingyenes parkolóházzal oldották meg. ÁRKÁD Több, mint üzlettel csalogatják a vásárlókat.

legnagyobb üzletközpont

A különlegessége, hogy itt található a Tropicarium és a Csodák Palotája is. Ezen kívül 9 közepes méretű outlet és több mint kisebb üzlethelyiség található a komplexumban.

A világ 10 legnagyobb bevásárlóközpontja

Az Europark bevásárlóközpont A kétszintes bevásárlóközpontban 68 üzlet és számos szolgáltatás várja a vásárlókat. Ingyenes, férőhelyes parkoló biztosított.

 • A világ 10 legnagyobb bevásárlóközpontja | Látványosságok
 • Talán nem túlzás a modern fogyasztói társadalom központjainak nevezni a bevásárlóközpontokat, a műfaj klasszikusai pedig hol máshol is lennének, mint az Egyesült Államokban.
 • Megnyílt Magyarország legnagyobb Reál üzlete
 • A legjobb 10 bevásárlóközpontok - Budapest - Tripadvisor

Neve Kőbánya-Kispest nevének rövidüléséből ered,  A háromszintes épületben több mint üzlet, egy hatalmas OBI barkácsáruház és egy szintén óriási Tesco hipermarket segít a pénzköltésben, mozi nem található benne.

Egyszerre bevásárlóközpont és irodaház. Budapest egyik legismertebb kereskedelmi és szolgáltató központja, több mint üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, mozi, bowling- és játékterem is található benne.

Híradósok - Miért Amerika a világ legjobb országa

MOM PARK ben megnyitott a MOM Park Bevásárlóközpont, amely jelenleg több mint üzlettel, éttermekkel, kávézókkal, multiplex mozival, galériával, wellness részleggel, szupermarkettel várja a vásárlókat. PÓLUS CENTER november 8-án adták át Pest legészakibb részének mai napig meghatározó bevásárlóközpontját, a Pólus Centert, amely közel 59 ezer négyzetméteren, üzletekkel, éttermekkel, korcsolya pályával és mozival várja a vásárlókat.

SUGÁR Az üzletközpont nevére pályázatot írtak ki, a SUGÁR kapta a legtöbb szavazatot, akkor Budapest egyik legmodernebb és legkedveltebb áruházának számított.

 • A legnagyobb amerikai bevásárlóközpontok - Kívül tágasabb
 • WhatsApp A hatalmas bevásárlóközpontokban szinte bármi elképzelhetőt megvehetünk.
 • HU A civishir.
 • TOP 10 bevásárlóközpont a nagyvilágban | ingatlanpiaci hírek | vargaspecial.hu

Egészen nyaráig a régi maradt, ekkor azonban megkezdődött az üzletközpont mai elvárásoknak, követelményeknek megfelelő felújítása. Az üzletközpont első két szintjén a kereskedelmi és szolgáltató egységek dominálnak, a harmadik szinten legnagyobb üzletközpont a szórakoztatás és a vendéglátás kap helyet, többek között mozi is található benne. A bevásárlóközpont magában foglal egy iroda-komplexumot és a Hilton Budapest City szállodát is. Az épület több szakmai díjat is elnyert, megnyerte többek között a

 1. Если Сирэйнис нарушила обещание и в эти вот минуты читала его мысли, то все его скрупулезные приготовления оказались бы ни к чему.
 2. Вымершие давным-давно крысы тоже были вынуждены выучиться этому, когда покинули свои норы в полях и присоединились к горожанам.
 3. Ezek most az ország vezető bevásárlóközpontjai - Szerinted melyik a legjobb? - vargaspecial.hu
 4. A Hajdúságban épült fel a legnagyobb hazai Real üzlet | Magyar Építők
 5. Но у меня возникла куда лучшая идея,-- живо отозвался Олвин.