Kliens opció. Optimális szerver beállítás 1c Kliens-szerver opció. A munka rendszere


Problémás fájlok hibaelhárítása Ha olyan hiba történik a tervben, amely technikai segítséget igényel, a probléma sokkal hatékonyabban oldható meg, ha a segítő láthatja a problémás tervfájlokat.

kliens opció

A kapcsolódó fájlok mind a BIMcloudon, mind pedig a kliens gépeken létezhetnek, különböző mappákban. A támogató csomag funkció egy olyan alkalmazás, amely automatikusan összegyűjti az adatokat, és elmenti azokat egyetlen fájlba.

kliens opció

Csapatmunka tervek esetében bizonyos problémák - hibák a Küldés, Fogadás, vagy a helyi másolat Mentése során - automatikusan megjelenik a Támogató csomag felület. Ilyen szituációban eldöntheti, hogy folytatni kívánja, vagy megszakítja a folyamatot.

 • Bináris opciók a terminálról
 • Hogyan lehet gyors bitcoinokat keresni
 • Может быть, вновь придет время, когда любовь в Диаспаре перестанет быть совершенно бесплодной.
 • Video tanfolyam kereskedő szakmai lehetőségek
 • У него есть также и еще целый ряд способностей, которых мы пока просто не понимаем.
 • Спросил .

Terméktámogatási csomag készítése 1. A nyitott tervek bezárására figyelmeztető üzenet jelenik meg.

Szerver/kliens opciók

Ha alkalmazható, üzenetet kap a változások mentésére vagy küldésére és fogadására. Megjelenik a Csapatmunka támogató csomag létrehozása párbeszédablak. Válasszon a Terv és a Csapatmunka Terv között.

kliens opció

A legutoljára bezárt terv megjelenik a terv mezőben. Más terv kiválasztásához kattintson a Tallózás Csapatmunka terv esetén: Válasszon egy BIMcloudot, majd a beküldendő fájlok csapatmunka tervét.

Részletek a rendszerek telepítéséről 3. A Windows tűzfal beállítása a DBMS működéséhez Ha az adatbázis-kiszolgáló és az 1C: Enterprise fürtszerver különböző fizikai számítógépeken található, akkor be kell állítania a Windows tűzfalat az adatbázis-kiszolgálón, hogy az 1C: Enterprise kiszolgáló működhessen a DBMS-mel, nevezetesen a portonkénti bejövő kapcsolatok megnyitásával az SQL Server alapértelmezett példányához.

Válassza ki az elküldendő csomag tartalmát. Alapérték Az Alapértelmezett tartalom az ajánlott. Terv esetében az alapértelmezett tartalom magában foglalja a napló fájlokat, illetve az összeomlás információs fájlokat.

kliens opció

Egy Csapatmunka tervben az alapértelmezett tartalom magában foglalja a napló fájlokat, az összeomlás információs fájlokat, valamint a terv helyi kliens opció. Csak kliens A Csak kliens opció a Csapatmunka terveknél használatos: nem tartalmazza a szerverről érkező napló- és modellfájlokat, hanem csak a klienshez tartozó modell- és naplófájlokat küldi el.

kliens opció

A megjelenő párbeszédablakban jelölje be a felvenni kívánt elemekre vonatkozó négyzeteket. Az alapértelmezett tartalom automatikus, ezért válassza ki tetszés szerint a csomagba bevonandó elemeket.

kliens opció

Kliens opció választható tartalom eltérő a Tervek és a Csapatmunka tervek esetében: 5. Rögzítsen bármilyen megjegyzést, amely a csapat segítségére lehet.

 • Keresni bitcoin befektetések és költségek nélkül
 • Pénzt keresni az interneten a profilokon
 • Az RFC a következő, ami ben jelent meg - a ford.
 • Bináris opciók az alpari véleményekből
 • Kód és algoritmusok optimalizálása 1C-ben.
 • Человек снова открыл свой мир, и он сделает его прекрасным, пока останется на .

Írja le például, hogy mi történt; foglalja listába az Ön által megtett, utolsó néhány lépést. Kattintson az OK gombra a Támogató csomag létrehozása panelbe való visszatéréshez.

Kattintson a Készítés gombra.

rinal klein curandose con el suje kalamina 24

Válassza ki a támogató csomag fájl cél mappáját. Kattintson az OK gombra a fájlkészítési folyamat elindításához. All rights reserved.

A normál viselkedés az, amikor egy felhasználó szeretne hozzáférni egy fájlhoz a szerveren, úgy, mintha az egy normál fájlrendszer lenne. Ez nem mindig igaz, nem mindig kívánatos.