Kereskedési nézet


Több szimbólum Historikus hangulat grafikon Az FX Blue Labs éles hangulatadatai alapján Ön figyelembe veheti a valós idejű piaci hangulatot a kereskedésbeli döntések meghozatalához.

bináris opciók valós stratégiák áttekintése

A hangulattal kapcsolatos információk megerősítik a döntéseket, vagy kizárják a tévedéseket. Főbb funkciók Egy instrumentummal, pl.

Vállalkozás indítása Spanyolországban második rész (Kft alapítása)

Az egyes szimbólumok aktuális nyitott pozícióit és a hangulatot mutató pult Egyszerű kötjegy, amellyel közvetlenül a Hangulatkereskedőből Sentiment Trader adhat megbízásokat, anélkül, hogy vissza kellene térnie a mögöttes platformra. Az adatok olvasása Az elérhető szimbólumok listáját a népszerűség, azaz a velük kereskedők száma határozza kereskedési nézet.

bináris opciók minimum 100 befizetéssel

Ha azonos szimbólum esetében több nyitott megbízása van, a hangulat kalkulátor egyetlen nettó adatot használ a kereskedő pozícióihoz.

Ha például a kereskedő 1,5 lot nyitott vételi és 0,7 lot eladási megbízással rendelkezik, akkor azok vételi megbízásként vannak kezelve.

opciók 10 százalék

A hangulat százalék nincs a volumen szerint súlyozva mivel csak néhány felhasználónak van nagyon nagy számlatőkéje és ügylete. A 0,1 lot vételi megbízással rendelkező kereskedő ugyanúgy befolyásolja az adatokat, mint az 50 lotos vételi megbízással rendelkező. Felhasználói kézikönyv letöltése Figyelmeztetések A hangulattal kapcsolatos adatok elérhetők a Figyelmeztetéskezelőben Alarm Manager is, így Ön figyelmeztetéseket készíthet a hangulat adatokkal kapcsolatban, és akár automatikus műveleteket is végez, például megbízásokat ad, amikor eléri a hangulat küszöbértékeit.

videojel opció

Adatforrás: A piaci hangulat valós idejű adatokon alapszik, amelyek több kereskedési szolgáltatótól származnak FXBlue partnerünkön keresztül, és azok csupán tájékoztató jellegűnek tekintendők. Mindig tartsa szem előtt, hogy a volumen adatok jelentősen változhatnak a piaci mozgások idején, vagy amikor a kereskedők nagy volumenben zárnak le vagy nyitnak pozíciókat.

Ez ideális, ha nagyon rövid idejű ügyleteket kíván elhelyezni, többször gyorsan be akar lépni a piacra, majd onnan ki akar lépni egy kereskedési időszakban. Ötféle tick grafikon nézet a különböző kereskedési stílusokhoz Egyszerű tick grafikon, amely mindig frissül, amikor a vételi vagy az eladási árfolyam változik A tick kereskedési nézet plusz tick sebesség sávokon mutatja, hogy az utolsó N tick kialakulása mennyi ideig tartott, ami a piac aktivitását jelzi. Az Időzített grafikon Timed the chart minden tickkel frissül, de az X-tengely időalapú, ezért jelzi az eltérést a mozgalmas és a csendes időszakok között. A nagyon gyors megbízás elhelyezéshez engedélyezheti, hogy a Ctrl billentyűvel megerősítés nélkül adhasson megbízásokat. Felhasználói kézikönyv letöltése Adatforrás: FX Blue Labs Nyilatkozat: A rendelkezésre bocsátott anyag kizárólag tájékoztató jellegű, általános marketingkommunikációs célokat szolgál, és nem minősül független befektetés-elemzésnek.

Nyilatkozat: A rendelkezésre bocsátott anyag kizárólag tájékoztató jellegű, általános marketingkommunikációs célokat szolgál, és kereskedési nézet minősül független befektetés-elemzésnek. A jelen kommunikáció tartalmában semmi sem minősül pénzügyi instrumentum vásárlására vagy eladására vonatkozó befektetési tanácsnak, befektetési ajánlatnak vagy ajánlatadásnak.

hol kereshet otthon

Az itt megadott információk nem garanciák a jövőbeli teljesítményre, valamint azt nem jelzik előre.