Internetes keresés


Facebook Twitter Ha internetes keresés, akkor Google!

Ez a szócikk szaklektorálásratartalmi javításokra szorul.

Vagy mégsem? Mi lehet a Google internetes keresőjének az alternatívája? Hol verik meg a Google-t?

 • Keresés az interneten - Informatika tananyag
 • Tananyagok A számítógépes hálózati technológiák fejlődésének és egyszerűsödésének köszönhetően a webes tartalommegosztás folyamata hihetetlenül felgyorsult.
 • Szótár Az interneten manapság a becslések szerint mintegy millió weboldal található.
 • Internetes keresők – van a Google keresőmotorjának alternatívája!? - vargaspecial.hu
 • Internetes keresés | SME Kurzusok
 • Я не могу догадаться о ее сути.

A Google egy behemót. Régen imádtuk, internetes keresés trendi volt, menő, ma már egy adatmogul, ami zabálja a személyes adatainkat. És hogy harci robotokat gyárt?

pénzkeresési rendszer az interneten a végtelenségig

Szóval kétségtelen, hogy bár az internetes keresésben remek, de vannak komoly aggályok vele kapcsolatban. Nézzük először is, hogy milyen alternatív internetes keresőket használhatsz. Magyarországon is ez tekinthető a második legnépszerűbb keresőmotornak, noha a piaci részesedése csupán néhány százalék.

Keresőrendszer (informatika)

A Bing a Microsoft keresője, és ennek köszönheti a népszerűségét is, hsiezn a Microsof igyekszik minden más termékével együtt népszerűsíteni, így az Internet Explore, vagy a Microsoft Edge böngészőjében is alapértelmezetten ez a kereső és természetesen a Windows operációs rendszerhez is ezer szállal kötődik.

A bing az egyik legújabb internetes kereső, de ez igazából csak a márkanévre igaz.

 • Если вы захотите узнать, где я его нашел, ответ сможете получить в Диаспаре.
 • Принято было, если вы встречались с человеком, всего лишь проецируя себя, а не будучи представленным во плоти, дать это понять собеседнику с самого начала.
 • Элвин начал излагать свою историю с опаской, которая вскоре сменилась доверием.

Angol nyelvterületen jól teljesít, de a magyar találati listája hagy kívánni valót maga után. Én személy szerint a gyönyörű képei miatt imádom, már csak ezért is érdemes néha felmenni a bing. Adatvédelmi szempontból nem internetes keresés lényegesen a Google-tól, hasonlóan gyűjti a felhasználók adatait, elvileg annak érdekében hogy minél jobb találati listát nyújtson.

DuckDuckGo — Gyerünk kacsa!

pénzt keresünk az ajánlatban

Ennél furcsább nevet aligha találhattak volna ki egy internetes keresőnek, de tény, hogy a DuckDuckGo népszerűsége az összes lehetőség listája nagyobb. Nem véletlenül.

anyoption bináris opciók demo számla

A DuckDuckGo ugyanis semmilyen felhasználói adatot nem gyűjt rólunk, és a Facebook és a Google adatbotrányai után a felhasználók körében egyre népszerűbb egy olyan keresőmotor, amelyben személyes adatai és keresési szokásaik védve vannak.

Baidu — kihívó keletről Egyre többet beszélünk Kínáról és ez nem véletlen.

Keresés az interneten

A Baidu, ben indult, ma már két milliárd ember használja napi szinten. Nem véletlen, hogy a Google mindenképpen be akar törni a kínai keresőpiacra is, vállalva akár a cenzúrát is. A Yahoo! Mára a Yahoo! Maga a keresőmotor sem egyedi már, óta a Yahoo internetes keresője mögött a Bing motorja áll.

Internetes keresés

Bár számos kísérlet történt a Yahoo feltámasztására, de ezek egytől egyig kudarccal végződtek. Ma már a Yahoo nem internetes keresés annyira internetes kereső, hanem komplett portálszolgáltatás nyújt a hírektől kezdve az e-mailszolgáltatásig.

jelzi a fizetett bináris opciókat

Yandex Ahogy a Baidu a kínaiak keresője, úgy a Yandex Oroszországban egyeduralkodó. De népszerű a környékbeli országokban is, így Fehéroroszországban, Kazahsztánban, de még Törökországban is.

 1. Bitcoin információs hírek
 2. Hogyan lehet pénzt keresni magánemberen

A Yandex nem csak egy egyszerű internetes kereső, de rengeteg hasznos szolgáltatása van. Így például ha igénybe vesszük a Yandex Disk felhőszolgáltatását, akkor a keresőben a személyes fájljaink között is kereshetünk. Egyes országokban népszerű internetes keresők Ahogy már említettem vannak olyan keresőmotorok, amelyek egy-egy térségben népszerűek, de vannak olyanok, amelyek csak egy-egy országban terjedtek el, de ott piacvezető pozícióban vannak.

Internetes keresők – van a Google keresőmotorjának alternatívája!?

Általában ezek helyi vállalkozások, amelyek képesek voltak tartani a versenyt saját piacukon, még a Google ellenében is! Nem őskövületekről van tehát szó, hanem folyamatosan fejlesztett internetes keresőkről, amelyek egy-egy országra specializálódtak! A csehek keresőmotorja — a Seznam!

A Seznam Csehország nemzeti büszkesége.