Hírkereskedési robotok


Silver, Vagy nem olvastad elég jól el amit írtam, vagy ki tudja Az a baj, hogy pont azt írtad, hogy a működésből nem osztasz meg semmit, pedig ez lenne a feltétel.

Az NFP kereskedés lényege és jellemzői 2020-ban

Respektálom a 2,5 éves munkádat, de akkor minek mutatod be ha mások nem tanulnak belőle? Yoda egy mesehős, se nem Buddha, se nem Mohamed. A hitet a TE logikai alapod és 2,5 éves tapasztalatod adja meg Neked.

kereskedés a kereskedő jelzéseivel

A signal használónak se logikai alapja, se hite nincs. Sajnálom, de nem érzem azt, hogy ezzel színvonalat növelnénk.

A daytrade kereskedés veszélyei

Mi a célja annak, hogy valaki meghírdeti magát, hogy "az én rendszerem az már közel tuti, megmutogatom a tradejeimet, de nem mondom el mi van mögötte"? A többiek mennek tovább a következő stratégiára. Ha beköltöztünk végre én is folytatom a video-kat és amit eddig "visszatartottam" bemutatom a blog-on, mert úgy érzem e-miatt nem fejlődök tovább én sem megfelelő tempóban. Hülyén hangzik, de ha már spiritualitásnál tartunk, talán megrekesztettem az energiaáramlást : Silvertrader A hitelességhez először is eredmények kellenek, hogy alátámasszák a mondandómat.

A blogtársak számára nyilván nem újdonság, hogy a sikeres forex tradingnek ezerféle megközelítése lehet.

Bejegyzés navigáció

Én úgy gondolom, hogy rátaláltam egyfajta megoldásra. Jó érzékkel tapintottál rá, hogy van célom, nem is egy. Nem tudom, lesz-e olyan a szemlélők közül, aki elkezd gondolkodni azon, hogy miként zajlik az egész, mik a mögöttes elvek.

Sok tapasztalt trader között lesz-e olyan, aki az output-ból meg tudja fejteni a "fekete doboz" tartalmát, hogy már idézzek tőled. Nekem ez egyfajta visszacsatolást jelentene, míg a többieknek lehetőséget, hogy esetleg profitáljanak ők is, ha felismerik a szabályrendszert. Ehhez a blog egy kiváló fórum, mivel hírkereskedési robotok helyre koncentrálja a témával elmélyülten foglalkozó, megfelelően motivált intelligens elméket.

Ha hírkereskedési robotok megmondanám, hogy miként működik, akkor mindenki abból a megközelítésből vizsgálná, és nem a sajátja alapján, márpedig itt pont a "több szem többet lát" elve lenne a fontos.

Van aki túl kockázatosnak tartja, és nem foglalkozik vele, mások viszont ebben látják a gyors és tiszta profit elérésének lehetőségét. Mindkét tábornak igaza van.

A signal téma csak egy mellékvágány, amivel kapcsolatban eltér a véleményünk, és a bemutató szempontjából nem releváns. Szerintem semmi rossz nem gyors pénzkeresési mód abban, ha egy ilyen topik is indulna, és aki akar közzétesz rajta ezt-azt, magyarázattal vagy anélkül aztán a többiek vagy hasznosítják vagy nem. A stratégiák alatt nekem már volt egy halvány próbálkozásom az arannyal kapcsolatban, ahol némileg részletesen kifejtve írtam meg, hogy szerintem milyen pozit, mikor, mennyiért érdemes nyitni.

Ez is egy fajta signal, nem?

The Rise of the Machines – Why Automation is Different this Time

De mint említettem, ez egy teljesen más dolog, egyszerűen egy stratégiát szeretnék 'hard test'-nek kitenni, és örömmel fogadok bármilyen észrevételt és kritikát. Értem azt a szándékodat is, hogy megszűröd a hírkereskedési robotok, és ezzel akarod megörizni a színvonalat.

Mi az NFP jelentése - A non farm payroll jelentése

De ennek hírkereskedési robotok szempontnak is több vetülete van. Előrebocsátom, hogy én éppolyan mezei trader vagyok, mint a többiek, és senkire nem akarok rásózni semmit.

valós esélyek az opciókban

Én is kapom a napi spamet mindenhonnan, ahol a témában a weben valaha megfordultam. Ugyanakkor tény, hogy a rendszerem kifejlesztésében a feldolgozott nagy mennyiségű információ és mások által felhalmozott tudás elsődleges fontosságú volt, semmi újat nem fedeztem fel, csak ezeket elemeztem, bontottam szét, összeraktam, szintetizáltam, míg kijött a mostani eredmény.

Milyen piacok alkalmasak a daytrade kereskedésre?

És arra a tudásra, ami ezt lehetővé tette, a sok szemét között bukkantam rá trágyadombon az aranyrög esete. És igen, vannak üzleti jellegű elképzeléseim is, de hát hiszen voltak már ezen a blogon ilyen irányú kezdeményezések, közös EA programozástól kezdve sok minden más is.

az opciós ügyletek fő típusai

Úgy gondolom ebben sincsen semmi rossz, ha minden részvevő számára egy win-win szituációt eredményez. Természetesen ez a te blogod, és ha nem adsz helyt a továbbiakban a kezdeményezésnek mert mások az alapelvek, akkor azt tiszteletben tartom és lefújom az egészet.

meda mars bináris opciók

A Yoda mester csak poén volt, pont azért mert az utóbbi időben a megnyilvánulások spirituális jellege mintha halványulna, ugyanakkor rendkívül fontos. Bármilyen jó rendszerrel lehet bukni megfelelő pszichés felkészültség és állóképesség hiányában, tehát a filozófia ugyanolyan fontos része a tradingnek, mint a matematika.

Silvertrader alterman Szoval szkeptikus hírkereskedési robotok az egyszerüség,és racionalitás, az érdekes jellemzö,az én stratégiám is ilyen A lényeg az,hogy nyereséges legyen wik!

A hírkereskedésről

Egy feltétellel szeretném a blog-ot a "kísérlet" mögé tenni: Nyitok neki egy topic-ot, és Silver vállalja, hogy akik igyekeznek megfejteni az elvelek, azoknak visszajelzést ad, hogy mennyire jár közel, ha valaki telibe talál valamit, azt is őszintén megmondja és ha valaki egy nagyon jó ötlettel áll elő, ami felülmúlja az övét, azt is elismeri.

Ezt azért tartom fontosnak elmondani, mert a nélkül a szigorú következetesség nélkül, amit a helyzetek elemzésében és a pozició lekövetésében hírkereskedési robotok is bemutatott és elmagyarázott a videókon, én biztosan nem tudtam volna semmit "lemásolni", alkalmazni a kereskedésben.

A miértek alapvetően fontosak voltak, anélkül a hogyanokkal aligha lehet bármit kezdeni. Elképzelem, ha csak megmutatja: itt nyitottam -itt és itt zártam, én meg elkezdek itthon agyalni, hogy miért pont úgy csinálta Wik, ha megengedsz egy személyes kérdést, mit jelent Nálad "elakadni a fejlődésben"?

Még több féle setup, még pontosabb végrehajtás, esetleg vmi pszicho tréning? Nagyon várom, hogy beköltözzél:- Üdv.

bitcoin pénzt gyűjt