Durov jelző, Új Szó, 1963. június (16. évfolyam, 149-178.szám)


Durov jelző József Mindezt Pavel Durov, a cég tulajdonosa jelentette be a VKontaktye VK orosz közösségi oldalon amit egyébként szintén ő alapított.

stratégiai lehetőségek

Az orosz törvények szint minden olyan "információterjesztőnek" blognak, közösségi oldalnak, üzenetküldő szolgáltatónak durov jelző. Ez azt jelenti, hogy tárolniuk kell az ügyfeleik üzenetváltását, amelynek titkosítási kulcsát hatósági felszólításra kötelesek kiadni.

az opciók paritási értéke

A Telegram - aminek Oroszországban hatmillió felhasználója van, világszerte pedig nagyjából százmillió - ennek nem tett még eleget. Azonban a szentpétervári robbantók a cég alkalmazását használta a kommunikációra, így az orosz hatóságok odáig mentek, hogy letiltással is megfenyegették a céget, ha nem tartják be a törvényeket.

hogyan lehet 100 000 pénzt keresni

Engednek a nyomásnak, de fenntartásokkal Durov a VK-n jelentette be, hogy hajlandó a cége nyilvántartásba vételére, azonban mindezt csak addig a pontig, amíg a törvények betartása nem sérti a magánszféra védelmét és a cég adatvédelmi irányelveit. A Telegram együtt fog működni a hatóságokkal - a messenger adatai és a terrorizmus bejelentésére szolgáló email cím egyébként is publikus - de csak olyan szinten, ahogy az összes többi országgal.

ahol könnyedén kereshet valódi pénzt

Ez annyit tesz, hogy továbbra is megszűrik a gyermekpornót, a terrorizmust vagy a drogfogyasztást propagáló tartalmakat, de ennyi, a magánszférát továbbra is védeni fogják. Durov a bejegyzése végén emiatt hozzá is tette, hogy amennyiben a Telegramot bannolják, akkor az nem azért lesz, mert a cégadatokat nem osztották meg a hatóságokkal.