Bitcoin kilátások, Twitter-Twitter és bikapiac


Beszakadt a Bitcoin, mégsem olyan biztonságosak a kriptodevizák?

bitcoin kilátások logaritmikus trendvonal mutatja

Portfolio Cikk mentése Megosztás A részvénypiaci zuhanás a kriptodeviza piacot is elérte csütörtökön, a Bitcoin árfolyama közel 40 százalékot zuhant, de a többi népszerű kriptodeviza is jelentős mértékben esett. A tegnapi zuhanás után erősen megkérdőjelezőik, hogy a Bitcoin valóban képese-e az aranyhoz hasonló menedékeszköz szerepet betölteni az olyan bizonytalan piaci környezetben, mint amilyen most is van.

bitcoin kilátások robot létrehozása az opciókhoz

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is. A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire.

Közép- és hosszútávú bitcoin elemzés

Tudj meg többet A globális részvénypiaci eladói nyomás elérte a kriptodevizákat is tegnap, a Bitcoin közel 40 százalékot zuhant csütörtökön. A teljes kriptodeviza piac piaci kapitalizációja 93,5 milliárd dollárra esett vissza a szingapúri idő szerinti délelőtt et megelőző 24 óra alatt, a Coinmarketcap.

bitcoin kilátások ha nincs pénz, hogyan lehet pénzt keresni

A Bitcoin árfolyama 48 százalékot zuhant ez alatt a 24 óra alatt, bitcoin kilátások 4 ,6 dollárra esett a kriptodeviza árfolyama. Ma egyébként felpattanást látunk a Bitcoin árfolyamában, amely 12,5 százalékot emelkedett, de idén még így is 23,5 százalékos mínuszban van.

bitcoin kilátások pontos bináris opciós jeleket fizetnek

A kriptodeviza piaci zuhanása mögött a globális részvényi piaci helyzet húzódhat meg, hiszen a történelmi mértékben is jelentős zuhanást produkáltak az bitcoin kilátások időszakban a részvények, a Dow Jones amerikai részvényindex csütörtökön 2 ,6 pontos zuhanással zárt, azaz közel 10 százalékot esett, ami az es Fekete Hétfő óta a legjelentősebb napi esés volt. Mindeközben a világ országainak kormányai igyekeznek mérsékelni a koronavírus hatásait, a gazdaságélénkítő intézkedések mellett városokat zárnak le, eseményeket törölnek, üzleteket zárnak be, a vállalatok pedig hazaküldi a dolgozóikat, hogy otthonról dolgozzanak.

bitcoin kilátások speciális opció

Ez a teória azonban megdőlni látszik, hiszen mostanra az összes idei emelkedés már a múlté, sőt a kriptodeviza már 23,5 százalékos mínuszban van idén. Más kriptodevizák is a Bitcoin sorsára jutottak, az Ethereum 44 százalékot zuhant csütörtökön, pénteken viszont 17,2 százalékot emelkedett, így idén 1,3 százalékkal került feljebb az árfolyam.

Az XRP árfolyama pedig 42 százalékkal került lejjebb csütörtökön, pénteken viszont 11 százalékot emelkedett, így idén 19,1 százalékkal került lejjebb az árfolyam.

bitcoin kilátások egy opció hátrányai